Norlandia Familjetjänster - för en enklare vardag

Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom våra Familjetjänster är vår förhoppning att familjerna får mer tid till roliga aktiviteter. 

För mer information om de Familjetjänster vi erbjuder enligt nedan, kontakta rektor.

Barnpassning 

Familjetjänsten Barnpassning erbjuds utanför ordinarie verksamhetstid och i det egna hemmet. Anställd personal på förskolan tar hand om barnet vilket skapar trygghet.

FamiljePepp   

Familjetjänsten FamiljePepp är trevliga evenemang som vi anordnar på förskolan. Intressanta föreläsningar och gastronomiska matkvällar som ibland kombineras. Lyssna till en expert inom kost & hälsa, rörelse, första hjälpen och föräldraskap. Laga mat tillsammans under ledning av vår kock och vårt måltidskoncept Mat med Smak.

FrukostPåse

Familjetjänsten FrukostPåse innehåller nybryggt kaffe och en färsk frukostfralla som föräldrar kan köpa med sig under lämning på förskolan. Frukostpåsen komponeras av vår kock. En bra start på dagen!

HelgLådan

Familjetjänsten HelgLådan är en restauranglik meny som föräldrar kan köpa med sig hem inför helgen. HelgLådan komponeras och tillagas av vår kock och erbjuds en gång per månad samt under högtiderna jul, påsk och midsommar.